Core & More: studioul tău de pilates din București

Core & More reprezintă filosofia pe care noi o surprindem zi de zi în studioul nostru de pilates. Este arta mișcării pe care o insuflăm fiecărui client care ne trece pragul, aici, pe Str. Erou Iancu Nicolae 122, Residence 5. Am ales o locație din nordul capitalei, o oază de liniște în care trupul și mintea să se conecteze armonios pentru beneficii fizice, dar și psihice. 

Core & More: pilates în sectorul 1 

În cadrul studioului nostru poți opta pentru sesiuni private de pilates, de yoga sau pilates pentru adolescenți. Este un sport destinat oricui, indiferent de vârstă, fiind extrem de benefic și în cazul persoanelor care au nevoie de recuperări medicale. 

De ani buni, practicăm pilates inteligent, ce presupune concentrare puternică și control fizic. Tocmai de aceea, am creat un mediu potrivit pentru antrenarea și dezvoltarea trupului și a spiritului. Mediul și profesioniștii noștri te vor ajuta să beneficiezi de cea mai potrivită sesiune de exerciții destinată organismului tău. Aici poți descoperi lista de prețuri. 

Pilates reformer în București

La Core & More vei beneficia și de o serie de instrumente și aparate pe care să le utilizezi în rutina de antrenament. Cel mai cunoscut aparat de pilates este reformerul. În cadrul acestuia, se efectuează cele mai multe exerciții de pilates, care sunt extrem de versatile și pot antrena întregul corp. Utilizarea acestuia se face sub supravegherea unui antrenor, care va avea grijă să execuți mișcările, să respiri și să te încordezi corect în timpul sesiunilor de pilates. Mai multe detalii despre reformer puteți afla de aici

Beneficiile pilatesului 

În final, îți amintim câteva dintre beneficiile pilatesului: 

  • corectarea posturii,
  • tonifierea corpului,
  • combaterea durerilor coloanei vertebrale,
  • îmbunătățirea mobilității articulațiilor,
  • îmbunătățirea puterii de concentrare
  • relaxarea minții.

Te așteptăm la Core & More! Te poți programa rapid de aici și nu uita să ne urmărești pe pagina de Facebook și Instagram, pentru a fi la curent cu noutățile.

Related Posts

Leave a Reply

BOOK NOW