Tot ce trebuie să știi despre Pilates: Core & More and more

Pilatesul reprezintă una dintre cele mai eficiente modalități de a ne îngriji atât corpul, cât și mintea. Printre cele mai importante principii ale acestui sport se numără concentrarea și ambiția, pentru a putea atinge cea mai puternică stare de echilibru între minte și corp. Mai mult decât atât, Pilatesul poate fi practicat de oricine, la orice vârstă, indiferent de pregătirea fizică. Mișcările sunt adaptate în funcție de nevoile fiecăruia în parte. Fie că vorbim de clasicele exerciții pe saltea sau cele practicate pe aparate speciale, la Core & More urmărim să vă oferim cea mai autentică experiență. Din acest motiv, în cadrul studioului nostru puteți găsi o varietate de aparate care să vă ofere atât echilibrul trupului, cât și o minte sănătoasă. 

Reformer Pilates

Printre cele mai cunoscute aparate folosite la Pilates se numără Reformer. Reformer Pilates presupune utilizarea unui aparat care ne crește forța, echilibrul și mobilitatea corporală. Principalul avantaj al Reformer Pilates este varietatea de exerciții pe care le puteți executa cu ajutorul acestuia. Chiar dacă la o primă vedere, aparatul pare complicat de utilizat, Reformer Pilates este mai simplu decât pare. Singurul lucru care diferă Pilatesul clasic de Reformer Pilates constă în intensitatea exercițiilor. Motiv pentru care aparatul Reformer oferă intensitatea necesară pentru o experiență completă a sportului și pentru atingerea idealului dintre un corp echilibrat și o minte sănătoasă.

Spine Corrector

Una dintre cele mai des întâlnite probleme ale societății actuale este provocată de postura greșită. Acest lucru ne poate provoca multe alte senzații de disconfort precum dureri de spate sau de cap, dureri articulare și chiar insomnii. Din acest motiv, corectarea posturii este unul dintre cele mai importante lucruri de făcut pentru a avea parte de un corp și o minte sănătoasă. Starea de bine provine din interior, astfel că dacă vă confruntați cu o postură care necesită corectare, clasele de Pilates îți oferă această posibilitate prin intermediul aparatului de Spine Corrector.

Ladder Barrel

În cazul în care nu sunteți interesați doar de rezolvarea posturii incorecte, ci și de tonifierea mușchilor, noi avem soluția. Există, de asemenea, varianta de utilizare a aparatului Ladder Barrel. Acesta oferă, în egală măsură, posibilitatea de a ne corecta postura și a ne întinde spatele. Plusul Ladder Barrel provine din forma sa, care este concepută special pentru punerea mușchilor în acțiune. Cu ajutorul aparatului avem posibilitatea de a ne tonifia mușchii, dezvolta echilibrul și câștiga o stare de bine. 

Cadillac

Denumit după brandul de automobile americane, Cadillac este unul dintre cele mai complexe și versatile aparate de pilates. Diferența dintre acesta și aparatul de Reformer Pilates este mobilitatea sa. Mai exact, Reformer Pilates oferă posibilitatea de a executa exerciții clasice. În schimb, Cadillac este un aparat fix, care vă oferă posibilitatea de a efectua și exerciții cu un grad de complexitate mai crescut.  Dacă aparatul de Reformer oferă posibilitatea de a executa exerciții clasice de Pilates, fiind un aparat mobil. Cadillac este un aparat fix, care vă oferă oportunitatea de a realiza exerciții clasice, cât și de o complexitate crescută.

În final, nu trebuie să uităm de importanța sportului practicat frecvent, pentru un stil de viață sănătos și armonios. Pilatesul oferă echilibrul ideal între corp și minte. Acesta vine în întâmpinarea celor mai frecvente probleme cu care ne confruntăm. Și nu doar atât, Pilatesul ne menține un tonus bun și o minte sănătoasă. La Core & More veți găsi echilibrul perfect între pasiune și rigurozitate, într-un cadru plăcut și relaxant. Dacă vreți să experimentați acest lucru, vă așteptăm cu o programare pe site: https://coreandmore.ro/programari/. 

Related Posts

Leave a Reply

BOOK NOW