Clase

Personal training (PT)

Pilates reformer reprezintă unul dintre cele mai cunoscute și eficiente antrenamente întâlnite în studiourile de pilates, fiind destinat și începătorilor. Reformerul este un aparat special, cu ajutorul căruia, vei obține mușchi mai puternici, o postură mai bună, iar durerile de spate vor fi remediate. În plus, se va crea armonie între corpul și mintea ta, formându-se o conexiune puternică caracterizată de self-control și concentrare.

Pilates for back pain

Viața sedentară, cu ore bune de stat la birou nu e cel mai fericit mod de a avea un corp și o minte armonioase și sănătoase. Tocmai de aceea am inițiat Desk Posture Pilates, clasele care îți corectează postura și dau culoarea necesară vieții sedentare. Ele se focalizează pe exerciții ale mușchilor din partea superioară a corpului. În urma acestor clase, mușchii spatelui și ai pieptului devin mai rezistenți, iar coloana ta mai dreaptă.

Pilates for athlets

Pilates este pentru toată lumea, fie ce e într-o formă bună sau nu. În cazul atleților, rolul esențial al pilatesului e dincolo de cel fizic, unul de îmbunătățire a calității de funcționare a mușchilor. Prin intermediul exercițiilor de respirație, pilates devine o modalitate facilă de control al mușchilor. Anduranța și definirea acestora sunt beneficii secundare de care te bucuri în urma claseleor de la Core & More. Athletic pilates poate fi practicat atât la aparate, cât și pe saltea, întrucât scopul său principal este de a te conecta mai bine cu tine și esența ta.

Full body pilates (Matt)

Mat Pilates e adeseori primul contact al pasionaților de pilates cu aceasta. Văzut ca un serviciu adiacent pentru începători, el poate fi practicat într-un mod relaxant și de către avansați. Clasele au la bază noțiunile principale de pilates precum poziția 100 sau podul de pe umeri. Deși e mai puțin spectaculos decât pilatesul făcut la aparate, mat pilatesul este la fel de util și plăcut. Aceste clase îți permit o mai bună concentrare asupra esenței tale și îți dau corpului tău un aspect mai zvelt, cu o postură de invidiat.

Pilates props

Pentru cei care vor să aibă parte de un set de exerciții distractive, dar care să păstreze esența sportului Pilates, clasa de props reprezintă un mod prin care poți varia rutina de exerciții. În gama de propsuri se regăsește inelul flexibil, roata, mingea sau rollerul de spumă, pentru a înălțura tensiunea mușchilor și pentru a îmbunătăți echilibrul și poziția coloanei vertebrale, prin mișcări specifice fiecărui tip de echipament.

Pilates reabilitare

Pilatesul de reabilitare e cel mai adesea indicat persoanelor cu dureri puternice de spate, cum ar fi durerile lombare, cele mai întâlnite tipuri de dureri de spate. În aceste cazuri, pilatesul are un efect relaxant și calmant asupra durerii. Instructorii noștri de elită au un portofoliu de programe bine structurate, care reglează un ritm respirator propice efectuării mișcărilor relaxante. Cu puțină implicare fizică și psihică la Core & More, vei putea lăsa durerile aici, plecând acasă mai fericiți și într-o formă mai bună.