Despre noi

Cum a început povestea noastră

Despre Noi

Povestea Core&More

Core & More este echilibrul perfect dintre pasiune și rigurozitate. Este acel pilates inteligent pe care întreaga noastră echipă îl practică de ani buni și de care corpul nostru a devenit dependent. Am pornit acest proiect cu  gândul de a reda experiența cea mai potrivită a ceea ce înseamnă exercitiul pe care îl propunem: pilatesul. O practică complexă, ce presupune o concentrare puternică și o ambiție vie. Noi, la Core & More , ne-am dorit să creăm un mediu propice pentru dezvoltarea trupului și a spiritului deoptrivă, un profesor bun în ceea ce privește tehnica cunoașterii personale. Împreună cu noi, vă veți putea controla corpul așa cum nu a fost posibil până acum, întrucât mediul și profesioniștii noștri vă vor conduce spre experiența cea mai potrivită organismului dumneavoastră.

Mai mult decât un exercițiu fizic folositor, pilatesul inteligent practicat în cadrul studioului nostru modern vă va conduce spre o desăvârșire concretă a nevoilor dumneavoastră personale.

 

Pilatesul oferă echilibrul între corp, minte și spirit, iar clasele alături de noi armonizează toate aceste elemente. Astfel că, „după 10 sedințe vei simți diferența, după 20 de sedințe vei vedea diferența, iar după 30 de sedințe vei avea un corp cu totul nou.” (Joseph Pilates)

Antrenează-ți spiritul

Vlad

ARTA MISCĂRII

Adela

Descoperă-ți echilibrul

Raluca

Armonie totală

Cristina

Promisiunea Noastră

Descoperi centrul energetic al corpului tău

Core&More este o oază de endorfine și dopamină, amplasată într-un complex rezidențial din zona Băneasa-Pipera, cu o priveliște verde și liniștitoare. Suntem primul studio de pilates din România unde poți face pilates într-un mod cu adevărat inteligent. Îți oferim o metodă de succes în recuperarea medicală și posturală, în îmbunătățirea performanțelor sportive și în păstrarea stării de bine. Ceea ce ne diferențiază este faptul că punem în prim plan bunăstarea clientului. Încă de la primul pas făcut în studioul nostru, clientul trebuie să simtă că, timp de câteva ore, el va fi cel mai important din încăpere. Simțurile, energia și bunăstarea lui sunt alimentate permanent cu profesionalism, interes și zâmbete. Cheia unei minți sănătoase într-un corp sănătos se găsește acolo unde ne regăsim și noi. În universul nostru interior și atât de puțin descoperit. Să te privești în oglindă nu e de ajuns ca să îl găsești. Dă-ți întâlnire cu tine, aici, la Core&More!

Poți alege să practici pilates la saltea sau folosind aparatele studioului, alături de unul dintre antrenorii nostri.

Asteptăm să ne cunoaștem și să ni te alături!
Rezervă un loc în studioul nostru la +40 735 322 343